Published on

Volledige TikTok Ads Tutorial Voor Dropshipping (VOOR BEGINNERS)

Introduction

Okay, laat me raden, je wilt beginnen met dropshipping of je bent al begonnen, maar je krijgt simpelweg geen bestellingen binnen. Je bent waarschijnlijk super gemotiveerd om dit tot een succes te maken omdat je niets liever wilt dan een online inkomen. En je bent ook echt bereid om de tijd erin te steken, je weet gewoon niet hoe online advertenties werken, hoe je bestellingen kunt krijgen op je laptop, en je raakt stiekem een beetje gefrustreerd omdat je overal online succesverhalen hoort, maar het is nog steeds niet jouw succesverhaal. Maakt niet uit, ik weet precies hoe je je voelt. Sinds ik, net als jij, begon met dit hele dropshipping-avontuur als beginner in 2019, had ik geen idee hoe en wat, dus in deze video zal ik je stap voor stap laten zien hoe je als complete beginner online advertenties kunt plaatsen via TikTok, zodat je vandaag je allereerste bestellingen kunt uitvoeren. En zoveel van jullie hebben verzocht om deze stap-voor-stap tutorial. Het is echt waanzinnig, wat ik ook begrijp, aangezien online advertenties tegenwoordig mega belangrijk zijn en het is een van de vaardigheden die mij op jonge leeftijd miljonair hebben gemaakt. Er is alleen één ding, ik heb goed nieuws en ik heb slecht nieuws. Het goede nieuws is dat TikTok, zoals je weet, mega booming is en als je weet hoe je dit op advertenties kunt draaien, kun je als complete beginner belachelijke bedragen verdienen. Het slechte nieuws daarentegen is dat als je ook maar één simpele stap in deze video mist, je waarschijnlijk veel tijd en geld zult verliezen, dus zorg ervoor dat je goed oplet. Houd de hele video in de gaten als het je doel is om succesvol te zijn met dropshipping.

Goed, voordat we samen in mijn laptop duiken en ik je stap voor stap laat zien, is het eerst belangrijk om te weten wat online adverteren is, hoe je die bestellingen op je webshop krijgt en waarom veel miljonairs adverteren ook zien als een geldmachine. Je moet het zo zien: iedereen zit vandaag de dag op social media en TikTok krijgt steeds meer gebruikers. Er zijn veel mensen met een enorme koopverslaving en die bestellen veel producten online. TikTok verdient aan adverteerders, zoals jij en ik, omdat TikTok miljoenen en miljoenen gebruikers heeft en ze de hele dag door TikTok scrollen.

Laten we doorgaan met het creëren van een TikTok business account en daarbij ons advertentieaccount gebruiken. Ga naar ads.txt en klik hier rechtsboven op 'Get Started'. Vervolgens wil je hier snel en gemakkelijk je TikTok business account aanmaken. Vervolgens kom je hier en wat je wilt doen is rechtsboven klikken op de koffer die Business Center aangeeft. Kies vervolgens 'advertiser' en vul de basisinformatie over je bedrijf in. Het is belangrijk om te weten dat je voor winst via TikTok advertenties videos wilt plaatsen die eigenlijk niet lijken op advertenties. Mensen zijn op TikTok omdat ze verslaafd zijn aan TikTok-achtige video's. Normale advertentievideo's resoneren niet met het publiek.

Zuig de juiste video's die je wilt adverteren uit TikTok eruit: kies video's die een wow-factor hebben, een geweldig geluid, en onderbreken zonder traditionele advertentiemedeling. Gebruik capcut om de video's te bewerken en pas het geluid naar wens aan. Voeg altijd een call-to-action toe en upload de video's naar TikTok Ads Manager. Zet je budget, demografie en toetsing in om de juiste doelgroep te bereiken. Vergeet niet om TikTok alles te laten regelen en vertrouw op hun algoritme om je advertenties te optimaliseren.

Op die manier zul je snel je eerste bestelling krijgen en stap voor stap je inkomen opbouwen.


Keyword

  • TikTok Ads
  • Dropshipping
  • Online adverteren
  • TikTok pixel
  • Advertentieaccount
  • Call-to-action
  • Shop now
  • Demografie
  • Online inkomen
  • Capcut
  • Business Center
  • Order genereren

FAQ

Wat is TikTok Ads? TikTok Ads zijn betaalde advertenties die worden weergegeven op TikTok, het snel groeiende sociale mediaplatform met miljoenen gebruikers wereldwijd.

Hoe kan ik een TikTok business account aanmaken? Ga naar ads.txt en klik rechtsboven op 'Get Started'. Volg de stappen om basisinformatie over je bedrijf in te voeren en je business account aan te maken.

Waarom moet ik video's gebruiken die niet op advertenties lijken? Mensen zijn op TikTok omdat ze houden van TikTok-achtige video's. Typische slick advertentievideo's resoneren niet met het publiek, dus het gebruik van video's die niet als advertenties eruit zien, verhoogt de kans dat mensen doorklikken en kopen.

Hoe stel ik de TikTok pixel in? Je kunt de TikTok pixel instellen door de TikTok-app te downloaden via Shopify en vervolgens te linken aan je TikTok business account. Dit zorgt voor gegevensuitwisseling tussen je Shopify-winkel en TikTok Ads Manager.

Welke demografie moet ik targeten? Als beginnende dropshipper is het verstandig om te starten met targeting op Nederland en België, gericht op mensen van 18 jaar en ouder.

Wat is de beste budgetinstelling voor beginnende adverteerders? Het is aanbevolen om te starten met een budget van €20 per dag. Dit biedt voldoende ruimte om prestaties te meten en te optimaliseren zonder grote financiële risico's.

Hoe importeer ik Sound in mijn bewerkte video's? Gebruik de app capcut om Sound toe te voegen. Kopieer de link van een TikTok-video met de gewenste Sound, download de video met Snaptik, en importeer de Sound in capcut voor je eigen video.

Hoe kan ik mijn eerste bestelling traceren? Controleer je TikTok Ads Manager en Shopify dashboard om te zien hoeveel je hebt besteed en hoeveel bestellingen het heeft opgeleverd. Je kunt de bron van de bestelling bijhouden via je Shopify-account.